Elintarvikkeiden ja juomien värin mittaaminen
HunterLabin spektrofotometrit mittaavat eri tuotteiden väriä ja sameutta elintarvike- ja juomateollisuudessa. Ne ovat FDA:n mukaisia ja monipuolisia sovelluksesta riippuen: laboratoriossa, tuotannossa, paikallaan tai online/inline.
Leipomotuotteet ja välipalat
Leipä, sämpylät, paahtoleipä, kakkupohjat, keksit, piparkakut, keksit, välipalat, sipsejä, sämpylöitä, keksejä, rinkeleitä, tikkuja, pähkinöitä.
Viljan ravintoaineet
Irralliset viljat, jyvät, mysli- ja myslipatukat, leivonta-aineet, leivontaseokset, leivinjauhe, tärkkelys, jauhot, murot, myslit, maissihiutaleet, pops, pasta, nuudelit.
Maitotuotteet
Maito, maitopohjaiset juomasekoitukset, kahvikerma, jogurtti, kefiiri, rahka, jäätelö, kerma, kuivatut maitotuotteet, herajauhe, voi, voivalmisteet, levitettävä rasva
Hedelmät ja vihannekset
Vauvapuuro, soseet, muusit, tomaattituotteet, hedelmät ja vihannekset – tuoreet ja pakastetut.
Sokeri ja makeiset
Makeiset, hedelmäkumit, suklaapisarat, hyytelöpurukumit, kaakaojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, suklaa, levitteet, voiteet, hunaja, hillo, marmeladi, hillot, säilykkeet, sokeri, ruokosokeri, kivisokeri, sokerikuutiot, tomusokeri
Ainesosat ja mukavuustuotteet
Väriaineet, värjätty jauhe, nestemäiset väriaineet, irtonainen yrtti- ja mausteaines, kastikkeet, majoneesi, kastikkeet, sinappi.
Ruokaöljyt ja margariini
Ruokaöljy, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, safloriöljy, rypsiöljy, margariini ja rasvat.
Liha, kala ja kasviproteiinit
Siipikarja, naudanliha, sianliha, makkaratuotteet, kala, kasviproteiinit, liha- ja kalankorvikkeet.
Juomat
Kahvi, tee/ vastaavat juomat, vesi, hedelmämehu, virvoitusjuomat, olut/mallasperäiset sekoitusjuomat, käsityöolut, väkevät alkoholijuomat Viini, väkevät alkoholijuomat, alkoholipitoiset sekoitusjuomat, viini, kuohuviini.
Leipomotuotteiden ja välipalaruokien värin mittaaminen
Sämpylöiden, keksien ja välipalojen värimittauksissa keskitytään värin määrälliseen määrittämiseen ihmisen visuaalisen havainnon tasolla, jolloin varmistetaan, että kuluttajien odotukset täyttyvät.
Leipä, sämpylät, paahtoleipä, kakkupohja
Leivonnaiset, piparkakut, keksit
Välipalat, sipsejä, ranskalaisia, keksejä, rinkeleitä, tikkuja, pähkinöitä.
Viljan ravinteiden värimittaus
Viljat, jauhot ja makaronivalmisteet korostavat kuluttajille asettamiaan laatuvaatimuksia värin tasaisuudella. Leivonta-ainekset, jyvät ja raakavilja tarkastetaan, jotta varmistetaan yhdenmukaisuus koko toimitusketjussa.
Irralliset viljat, jyvät, myslit ja myslipatukat.
Leivonta-aineet, leivontaseokset, leivinjauhe, tärkkelys, jauhot.
Murot, myslit, maissihiutaleet, popsiaiset.
Pasta, nuudelit
Maitotuotteiden värin mittaaminen
Maitotuotteet ovat erittäin erilaisia: näytteet voivat olla läpinäkymättömiä nesteitä, puolikiinteitä tuotteita, kiinteitä tai jauhemaisia näytteitä, mutta korkeimmat laatuvaatimukset on aina täytettävä. Tuottajat voivat täyttää nämä vaatimukset HunterLab-värimittauslaitteilla ja asianmukaisilla lisävarusteilla.
Maito, maitopohjaiset juomasekoitukset, kahvinkerma-aineet
Jogurtti, kefiiri, kvarkki, jäätelö, kerma
Kuivatut maitotuotteet, herajauhe
Voi, voivalmisteet, levitettävä rasva
Hedelmien ja vihannesten värin mittaaminen - raa'at tai jalostetut hedelmät ja vihannekset
Hedelmiä ja vihanneksia on monenlaisia, niiden luonnollisesta, käsittelemättömästä tilasta jalostettuihin soseisiin ja pakasteisiin. Värin mittaamiseen soveltuva tekniikka ja mittalaitteet riippuvat mitattavan tuotteen muodosta.
Vauvapuuro, sose, muussi
Tomaattituotteet
Hedelmät ja vihannekset - tuoreet ja pakastetut
Sokerin ja makeisten värin mittaaminen
Makeisten, levitteiden, suklaan ja niiden raaka-aineiden, kuten sokerin ja kaakaon, visuaalinen ulkonäkö testataan värimittalaitteilla, jotta voidaan vahvistaa luottamusta tuotteeseen ja tuotemerkkiin. HunterLabilla on oikeat mittalaitteet ja näytteenottimet jokaiseen sovellukseen.
Makeiset, hedelmäpurukumit, suklaapisarat, hyytelöpurukumit.
Kaakaojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, suklaa.
Levitteet, kermat, hunaja, marmeladi, hillot ja hillotuotteet
Sokeri, ruokosokeri, kivisokeri, kuutioitu sokeri, tomusokeri
Ainesosien ja valmisruokatuotteiden värin mittaaminen
Mausteita, elintarvikevärejä, synteettisiä/luonnollisia antioksidantteja, sinappia, kastikkeita ja kastikkeita voi esiintyä kiinteässä, nestemäisessä, jauhemaisessa tai tahnamaisessa muodossa, joten onnistunut värinmittaus edellyttää erilaisia mittaustekniikoita.
Väriaineet, värillinen jauhe, nestemäiset väriaineet
Irralliset yrtit ja mausteet
Kastikkeet, majoneesi, kastikkeet, sinappi.
Ruokaöljyjen ja margariinin värin mittaaminen
Kasviöljyjen, kuten oliiviöljyn tai auringonkukkaöljyn sekä margariinin, värilaadulla on suuri merkitys tuotteiden luokittelussa, jotta kuluttajien hyväksyntä ja luottamus säilyisivät.
Ruokaöljy, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, safloriöljy, rypsiöljy.
Margariini ja rasvat
Lihan, kalan ja kasviproteiinien värin mittaaminen
Ennen kuin tuote päätyy kuluttajalle, lihan, siipikarjan ja kalan sekä niiden kasvipohjaisten korvikkeiden jalostajat käyttävät värimittalaitteita prosessoinnin valvomiseksi ja tuotteen laadun ja tuoreuden varmistamiseksi .
Siipikarja, naudanliha, sianliha, makkaratuotteet
Kala
Kasviproteiinit, lihan- ja kalankorvikkeet
Juomien värin mittaaminen
Juomat voivat olla läpinäkymättömiä, läpikuultavia tai läpinäkyviä, ja värin mittaaminen vaatii erilaisia välineitä ja tekniikoita. Valmistajat löytävät nämä HunterLabista, jonka mittauslaitteita suuret juomayhtiöt jo käyttävät . Kysy meiltä referenssejä!
Kahvi, tee tai vastaavat juomat
Vesi, hedelmämehu, virvoitusjuomat
Olut / mallasperäiset juomasekoitukset, käsityöolut
Väkevät alkoholijuomat, alkoholipitoiset sekoitetut juomat, viini, kuohuviini.
Paikallinen kumppanisi:
-
ELSCOLAB BV
-
Da Vincilaan 11 b
6716 WC
Ede Alankomaat -
+31 (0)342 42 60 80
HunterLab maailmanlaajuisesti:
-
Europe / Middle East / Africa
HunterLab Europe GmbH
-
Dr.-August-Einsele-Ring 15
82418 Murnau
-
+49 8841 9464
-
Headquarters, North / South America
Hunter Associates Laboratory, Inc.
-
11491 Sunset Hills Road
Reston, VA 20190-5280
-
+1 571 470 6028
-
Asia-Pacific
HunterLab Asia Limited
-
Flat E, 13F Leahander Centre,
28 Wang Wo Tsai Street,
Tsuen Wan,
New Territories,
Hong Kong -
+852 2406 1723
Kysy kysymyksesi täältä...
Haluaisitko puhua suoraan hakemuksestasi/näytteestäsi? Soita meille numeroon
Näytämme sinulle värimittausratkaisun tuotteellesi.
Tai täytä alla oleva lomake.
Kolorimetrian asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
Ovatko hedelmät vielä tuoreita? Näyttääkö limonadi kalpealta? Miksi välipalat ovat tavallista tummempia? Tällaiset kysymykset osoittavat, että elintarvikkeisiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Väri on erityisen tärkeä elintarviketeollisuudessa, koska se vaikuttaa siihen, luottavatko asiakkaat valmistajaan vai eivät.
Raaka-aineiden ostajat arvioivat väriä laatumuuttujana samalla tavalla kuin loppukuluttaja. Luottamus perustuu tunnistettavuuteen ja johdonmukaiseen ulkonäköön. HunterLab on ollut 70 vuoden ajan teollisen värin mittauksen asiantuntija ja takaa vakaat mittausarvot raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen, mukaan lukien nesteet, kiinteät aineet ja epätasaiset tuotteet, kuten viljat tai välipalat, elintarvikeyrityksissä kaikkialla maailmassa.
Värin mittaaminen tarkoittaa laadun varmistamista.
Valmistajat ja tuottajat voivat taata korkeat laatuvaatimukset vain, jos kaikki pakkauksen keksit ovat samanvärisiä kullanruskeina, limonadi on aina raikkaan oranssia tai kaakaopavut eivät ole liian mustia.
HunterLab vastaa elintarvikkeiden erityisvaatimuksiin kattavalla valikoimalla erilaisia värinmittausjärjestelmiä.
Kannettavat käsilaitteet, laboratorio- ja tuotantokäyttöön tarkoitetut kolorimetriasemat, verkkolaitteet ja sopivat ohjelmistot mahdollistavat säästöt , koska valitukset vähenevät, värin pysyvyys on tasaista ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. HunterLab on 70 vuoden ajan ollut johtava valmistaja ja jakelija värin ja sen parametrien arviointiin tarkoitettujen mittalaitteiden valmistuksessa ja jakelussa. Vakuutu kokemuksesta, ainutlaatuisesta palvelusta ja tuesta.