Välipalojen värin mittaaminen
Välipalat ovat hyvin monipuolisia, ja niihin kuuluu perunalastuja, sipsejä, paahdettuja pähkinöitä, keksejä, suolaisia tikkuja ja makeisia. Ne voivat olla makean, happaman, karvaan, suolaisen, suolaisen, suolaisen, metallisen ja mausteisen makuisia. Välipalojen visuaaliset ominaisuudet ovat yhtä monipuolisia kuin niiden maku.
Näytteiden pinta on yleensä epätasainen, joskus suolan tai mausteiden täplittämä, ja niitä voidaan harvoin mitata tietyistä kohdista. Mittaustekniikat vaihtelevat välipalatyypin mukaan, ja niihin kuuluvat yleensä karkearakeiset, epähomogeeniset ja epäsäännöllisen muotoiset elintarvikkeet.
Ratkaisumme välipalojen valmistukseen:
Aeros
Laboratoriolaite värin ja rusketusasteen mittaamiseen
-
Kosketukseton mittaus
Anturi havaitsee näytteen ilman kosketusta ja ilman, että mittaus tapahtuu muovin tai lasin läpi.
-
Suuri pinta-ala
Pyörivä näytelevy tallentaa 177,25 cm2 näytettä 35 mittauksessa 5 sekunnissa.
-
Integroitu QC-ohjelmisto
Laitteeseen on integroitu EasyMatch QC Essentials -laadunvalvontaohjelmisto, joka tarjoaa kaikki tarvittavat väri-indeksit ja mittarit.
-
Älykäs korkeussäätö
Etäisyysanturi kompensoi automaattisesti epäsäännöllisten näytteiden korkeuserot. -
Älykäs käyttöliittymä
Mittaustulokset voidaan helposti siirtää olemassa oleviin LIMS- tai SPC-järjestelmiin. -
Mutkaton ja tarkka
Yksinkertainen "yhden kosketuksen" mittaus vähentää koulutusaikaa, optimoi työnkulun ja lisää tuottavuutta.
SpectraTrend HT
On-Line/ In-Line-värimittaus
-
Kosketukseton
Anturi havaitsee näytteen suoraan pinnalla kosketuksetta, mikä sopii erinomaisesti erikorkuisille tuotteille. -
Monipuolinen
SpectraTrend pystyy mittaamaan granulaatin, laattojen, leivonnaisten, kuitusementin ja paljon muuta väriä. -
Ohjelmistojen arviointi
Arviointi ja prosessin valvonta voidaan suorittaa asianmukaisessa colourWorkbench-ohjelmistossa.
-
Tarkka anturi
Seuranta 5 mittausta sekunnissa värin ja korkeuden vaihtelun osalta. -
Liitettävyys
Mittaustulokset siirretään helposti PC:lle, verkkoon ja/tai PLC:hen ja käsitellään edelleen QA-ohjelmistossa. -
Kestävä
Vankka teollinen muotoilu NEMA4/IP66-hyväksytyssä kotelossa ja valinnaisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo elintarviketeollisuudessa käytettäväksi.
Sovellusesimerkki:
Pähkinöiden värin määritys - raaka-aineesta lopputuotteeseenPähkinöiden väri on tärkeä indikaattori niiden laadusta, tuoreudesta ja jalostuksesta. Koska pähkinät ovat luonnontuote, niiden väri vaihtelee lajikkeen, alkuperän, kypsyysasteen ja säilytysolosuhteiden mukaan. Värimuutoksia voi tapahtua tuotannon ja jalostuksen aikana eri syistä. Toisaalta eri pähkinätyypit ovat luonnostaan erivärisiä. Esimerkiksi hasselpähkinät ovat vaaleanruskeasta tummanruskeaan, mantelit ovat kermanvalkoisia ilman kuorta tai punaruskeita kuorineen, saksanpähkinät voivat olla vaaleanruskeasta tummanruskeaan, joissa on joitakin harmaita tai mustia täpliä, ja cashewpähkinät ovat yleensä norsunluun värisiä tai...
Lisätietoja tästä aiheesta:
-
Ratkaisu-PDF Nuts (englanti)
-
Katso video
-
Aeros-esite
Paikallinen kumppanisi:
-
ELSCOLAB BV
-
Da Vincilaan 11 b
6716 WC
Ede Alankomaat -
+31 (0)342 42 60 80
HunterLab maailmanlaajuisesti:
-
Europe / Middle East / Africa
HunterLab Europe GmbH
-
Dr.-August-Einsele-Ring 15
82418 Murnau
-
+49 8841 9464
-
Headquarters, North / South America
Hunter Associates Laboratory, Inc.
-
11491 Sunset Hills Road
Reston, VA 20190-5280
-
+1 571 470 6028
-
Asia-Pacific
HunterLab Asia Limited
-
Flat E, 13F Leahander Centre,
28 Wang Wo Tsai Street,
Tsuen Wan,
New Territories,
Hong Kong -
+852 2406 1723
Kysy kysymyksesi täältä...
Haluaisitko puhua suoraan hakemuksestasi/näytteestäsi? Soita meille numeroon
Näytämme sinulle värimittausratkaisun tuotteellesi.
Tai täytä alla oleva lomake.
Kolorimetrian asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!