Voiko suklaa ilman kaakaota näyttää – ja maistua – oikealta suklaalta?
ChoVivan avulla Planet A Foods on kehittänyt innovatiivisen, kestävän vaihtoehdon, joka ei vain maistu hyvältä vaan myös näyttää hyvältä. Tekstuurin ja maun aistittavien ominaisuuksien lisäksi myös tyypillinen suklaan väri on ratkaiseva tekijä asiakkaiden hyväksynnän kannalta.
Koska “ChoViva” ei käytä kaakaopapuja, väri luodaan paahdetusta viinirypäleen siemenjauhosta, joka on viinintuotannon sivutuote. Ongelmana on, että tämä jauho on hyvin tummaa, ja hienovaraisetkin värierot ovat tuskin silmin havaittavissa. Juuri tässä kohtaa HunterLabin ColorFlextulee kuvaan mukaan.
Se mittaa jokaisen erän tarkasti ja objektiivisesti – jopa silloin, kun ihmissilmä saavuttaa rajansa. Jos väri on liian vaalea tai liian tumma, rypälesiemenjauhon paahtoastetta voidaan säätää välittömästi. Näin saadaan vakaa, toistettavissa oleva väritulos, joka vastaa kuluttajien odotuksia.
ColorFlex voidaan integroida helposti tuotantoprosessiin: Näyte täytetään petrimaljaan tai lasikyvettiin ja asetetaan mittausaukkoon – sinun tarvitsee vain painaa nappia. Poikkeama tavoitearvosta näkyy välittömästi näytöllä. Olipa kyse laboratoriosta tai tuotannosta – laadunvarmistus voi olla näin yksinkertaista.
Onnistunut esimerkki siitä, miten HunterLab ColorFlexin kaltainen älykäs teknologia tukee kestävien elintarvikkeiden kehittämistä – kestävästi, tehokkaasti ja kuluttajien toiveiden mukaisesti.
Haluatko tietää, miten HunterLab tukee Planet A Foodsia laadunvarmistuksessa?
Lataa tapaustutkimus täältä:
Tapaustutkimus: Mittausmenetelmä – vaihtoehtoisen kaakaojauheen värin mittaaminen
Lue tapaustutkimuksestamme “Vaihtoehtoisen kaakaojauheen värimittaus”, miten spektrianalyysi ColorFlex-värimittalaitteella tukee Planet A Foodsia optimaalisesti laadunvarmistuksessa.
Täytä alla olevat kaksi kenttää, niin voit ladata tapaustutkimuksen PDF-tiedostona!
Muut näytteet, jotka voidaan analysoida ColorFlexillä:
ColorFlex ei ole ihanteellinen ainoastaan erityyppisille jauheille ja jauhoille, vaan sillä voidaan myös määrittää erittäin tarkasti pastojen, puurojen, kastikkeiden ja muiden pastamaisten ja kermaisten näytteiden väri elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa .
Tutustu tarkemmin yksittäisiin mittauksiin ja ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut live-esittelystä Teams/Zoomin jne. kautta. Sovellusinsinöörimme esittelevät sinulle mielellään laitteen.